Polaganje ECDL ispita

Europska računalna diploma (ECDL – European Computer Driving Licence) je međunarodno priznata potvrda informatičke pismenosti koja jamči vlasniku poznavanje rada na računalu prema ECDL normi. Zbog velikog uspjeha koji je ECDL postigao u Europi, program je proširen na cijeli svijet pod nazivom ICDL (Internacional Computer Driving Licence). ECDL norme definiraju postupke uvođenja i primjene određenih informatičkih programa.

Svladavanjem znanja i certificiranjem pojedinih modula bit ćete konkurentniji na tržištu rada i produktivniji na poslu te ćete vaš rad na računalu učiniti jednostavnijim i kvalitetnijim.

Kandidat ne mora pohađati tečaj da bi pristupio ispitu. Može prijavljivati jedan po jedan modul. Jedini uvjet je da najprije treba polagati module iz početnog ECDL-a, a tek onda iz osnovnog. Prije pristupanja prvom ispitu, kandidat mora kupiti ECDL indeks (može u našoj ustanovi). Ukoliko polaznik želi pomoć za pripremanje ispita, može upisati program osposobljavanja za ECDL operatera ili ECDL specijalistu ili putem indvidualnih poduka (broj sati je prema potrebi), a cijena šk. sata je 105 kn.

Podatak s portala Moj posao: 75 % nezaposlenih polaznika tečaja pronašlo je posao nakon odslušane nastave i položenog ECDL ispita

Početna ECDL diploma obuhvaća 4 početna modula.:

Osnovna ECDL diploma obuhvaća 4 početna modula + bilo koja 3 osnovna modula.

Cijena 1 ispita: 125 Kn
Cijena indeksa: 350 Kn
Prijave za ispit: barem 2 dana unaprijed

AKCIJA:

POČETNA DIPLOMA – INDEKS+4 MODULA = 750 KN

OSNOVNA DIPLOMA – INDEKS+7 MODULA = 1050 KN

Sve dodatne informacije o ECDL-u, možete naći na stranici: http://www.ecdl.hr/programi/ecdl_osnovni.

Nastavni platn  i probne ispite možete preuzeti ovdje:

Početni

Osnovni