Računalni operater

Program osposobljavanja za računalnog operatera omogućuje ciljano stjecanje znanja koje omogućava računalnu pismenost i upis novog zvanja u e-radnu knjižicu.

Namijenjen je i prilagođen osobama bez imalo znanja o računalima ili onima koji žele certificirati svoje znanje i upisati ga u e- knjižicu (poznatiju kao radu knjižicu). Ovaj program obrazovanja obuhvaća danas najpotrebnije alate i područja koje diktira današnje tržište rada. Po završetku školovanja polaznici će biti u stanju samostalno se služiti računalom, Internetom i e-mailom, pisati i obrađivati tekst u Word-u , izrađivati i obrađivati tablice i postavljati formule u programu Excel te izrađivati u uređivati prezentacije u programu Powerpoint.

Završetkom ovog programa bit ćete konkurentniji na tržištu rada i produktivniji na poslu te ćete vaš rad na računalu učiniti jednostavnijim i kvalitetnijim.

VRSTA OBRAZOVANJA:

Program osposobljavanja verificiran od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta

OBLIK NASTAVE:

konzultativno-instruktivna nastava

LITERATURA:

Za sve cjeline polaznici dobivaju literaturu izrađenu od našeg stručnog tima

UVJETI ZA UPIS:

završena osnovna škola

NEOPHODNA DOKUMENTACIJA:

Preslika osobne iskaznice, domovnice i svjedodžbe (originali na uvid)

POTREBNO PREDZNANJE:

Nije potrebno.

NAČIN EVAULACIJE PROGRAMA:

SEMINARSKI RADOVI

Nakon svakog sata polaznici dobivaju zadaće u kojima se ponavlja sve do tada naučeno, a na kraju svake odslušane nastavne cjeline dobivaju seminarski rad koji je preduvjet za izlazak na završnu provjeru znanja.

ZAVRŠNA PROVJERA ZNANJA

Po završetku cjelokupnog programa polaznici polažu završnu provjeru za sve cjeline koju vodi povjerenstvo od 3 člana. O završnoj provjeri vodi se zapisnik.

CIJENA:

2.650,00 Kn plativo u 6 obroka

STEČENO UVJERENJE:

Po završetku programa polaznik stječe Uvjerenje o osposobljavanju za obavljanje poslova Računalnog operatera/operaterke.

PROGRAM:

  • RUKOVANJE RAČUNALOM I OPERATIVNI SISTEM WINDOWS
  • MS WORD – PISANJE I UREĐIVANJE TEKSTA
  • KOMUNIKACIJA RAČUNALOM
  • MS EXCEL – TABLIČNE KALKULACIJE
  • MS POWERPOINT – PREZENTACIJE NA RAČUNALU