Polaganje ispita

POLAGANJE ISPITA za dobivanje svjedodžbe verificirane od strane Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta koje se može upisati u e- knjižicu (bivšu radnu knjižicu)

Naša ustanova omogućuje i polaganje ispita i bez upisivanja tečaja. Prije samog ispita besplatnim testiranjem određujemo Vaš stupanj znanja te u dogovoru s našim profesorima organiziramo pristupanje ispitu, uz njihove stručne savjete kako bi Vam cijeli proces bio što opušteniji i bezbolniji.

I pri samom ispitivanju Ekspert vam želi pružiti objektivnost i profesionalnost pa  se ispitivanje odvija pred komisijom i pokriva sva četiri područja znanja jezika – čitanje, pisanje, slušanje i govorenje. Ispit traje 4 šk. sata

Cijena ispita u ovakvom aranžmanu je:

550 kn – za razine A1-B2

650 kn – za razine C1 i C2

750 kn – hrvatski za stranca

u što je uključena i svjedodžba verificirana od strane Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta. Termini polaganja se određuju u dogovoru sa polaznicima.

Ukoliko vam ne treba svjedodžba od Ministarstva, već vam je dovoljno uvjerenje od škole Ekspert, tada je cijena ispita i uvjerenja 420,00 kn.

Priprema za međunarodne ispite

Bez obzira koji međunarodni ispit želite polagati, obratite nam se, a mi ćemo vas kroz individualni tečaj pripremiti za izlazak na željeni ispit. Neki od ispita za koje organiziramo pripreme:

ENGLESKI JEZIK – Cambridge ESOL međunarodne ispite

NJEMAČKI JEZIK – GOETHE institut

TALIJANSKI JEZIK – CILS (Certificato Italiano Linuga Straniera)

ŠPANJOLSKI JEZIK – DELE (Diplomas de Espanol como Lengua Extranjera)

Francuski jezik  – DELF i DALF

Ruski jezik – ТРКИ